Vārda dienu svin: Lelde, Sarmis
Otrdiena, 2017. gada 19. decembris, 00:16
+4° C, vēja ātrums 5.7 m/s, R-DR vēja virziens
Vecākas ziņas
Kuldīgas slimnīcu atkal grib apdalīt

Kuldīgas slimnīcu atkal grib apdalīt6

2017. gada 15. decembrī, 08:00
„Nedzirdēju nevienu objektīvu pamatojumu, kāpēc Kuldīgas slimnīca atstāta līmeni zemāk un ar mazāku finansējumu nekā citas līdzīgas, izņemot emocijas vai politiskas ambīcijas,” tā pēc 13. decembra tikšanās ar veselība...
Uzticīgs bruslakam un koklei

Uzticīgs bruslakam un koklei

2017. gada 15. decembrī, 03:00
Tieši Alsungas koklētājam un kokļu darinātājam Pēterim Korātam varam būt pateicīgi par devumu tautas dziesmu, deju un instrumentālās mūzikas pūrā. Viņš septiņstīgu instrumenta vietā darinājis 12 un 24 stīgu kokles, sa...
Priesteris atdusēsies dzimtenē

Priesteris atdusēsies dzimtenē

2017. gada 15. decembrī, 02:00
Izpildot Alsungā dzimušā un lielāko mūža daļu Beļģijā dzīvojušā katoļu priestera Pētera Antona Dupata testamentā izteikto pēdējo vēlēšanos, šodien 12.00 Alsungas katoļu baznīcā ar aizlūgumu un bēru misi viņš tiek pava...
Bada pankūkas un suši

Bada pankūkas un suši

2017. gada 15. decembrī, 01:00
Šoreiz ieskats „Kurzemnieka” žurnālistes Jolantas Hercenbergas un fotogrāfa Aivara Vētrāja virtuvē.
Laiks, kad tikt laukā no kūtiņas

Laiks, kad tikt laukā no kūtiņas

2017. gada 15. decembrī, 00:00
Pārdomās dalās SIA "MI projekti" valdes priekšsēdis Matīss Upītis.
Ko īsti liekam galdā

Ko īsti liekam galdā

2017. gada 13. decembrī, 06:00
Lielākoties kā pašsaprotamu uztveram to, ka pārtika, kuru lietojam, ir pilnvērtīga un veselīga. Bet, ja tikai vienā ēdienreizē mēs apēstu kaut ko kaitīgu, iespējams, nopietni saslimtu. Kā pārliecināties, ka ēdam nekai...
SEB banka jaunās telpās

SEB banka jaunās telpās7

2017. gada 13. decembrī, 05:00
Kopš 11. decembra SEB bankas Kuldīgas filiāle atrodas jaunā vietā – Pilsētas laukumā 5.
„Mēģinu un eksperimentēju”

„Mēģinu un eksperimentēju”

2017. gada 13. decembrī, 04:00
Šoreiz ieskats „Kurzemnieka” reklāmas speciālistes un žurnālistes Intas Jansones virtuvē, kurā tiek gatavota mitrā medus kūka. Recepte 13. decembra „Kurzemniekā” vai avīzes e-versijā (nr. 143) mūsu portālā....
Ģimene jutās lepna un stipra

Ģimene jutās lepna un stipra1

2017. gada 13. decembrī, 04:00
„Koncerts un egles iedegšana bija ļoti skaists pasākums, kas mums lika justies lepniem un vairoja ģimenes kopības izjūtu,” saka alsundzniece Inta Zignere pēc Rīgas pils apmeklējuma. Kopā ar vēl 19 kuplām Latvijas ģime...
Egle iedegta arī Skrundā

Egle iedegta arī Skrundā

2017. gada 13. decembrī, 03:00
Skrundā egles iedegšana tradicionāli sākās ar gājienu no domes cauri pilsētai līdz skvēram pie kultūras nama.
Apbalvo policistus

Apbalvo policistus1

2017. gada 11. decembrī, 08:00
Atzinību par apzinīgu darbu saņēmuši vairāki Valsts policijas (VP) Kuldīgas iecirkņa darbinieki, bet iecirkņa priekšnieks Normunds Aleckis paldies teica visiem saviem kolēģiem.
Ar receptēm dalās „Kurzemnieka” žurnālistes

Ar receptēm dalās „Kurzemnieka” žurnālistes

2017. gada 11. decembrī, 05:00
„Kurzemnieka” redakcijā gluži tāpat kā citos kolektīvos darbiniekiem patīk savstarpēji palielīties ar kulināriem eksperimentiem. Šoreiz ieskats žurnālistu Dainas Tāfelbergas un Lāsmas Reimanes virtuvē....