Vārda dienu svin: Tenis, Dravis
Trešdiena, 2018. gada 17. janvāris, 20:03
-5° C, vēja ātrums 2.1 m/s, A-DA vēja virziens

Gadumijas biezpiena kūka un šokolādes trifeles

2017. gada 27. decembrī, 06:00
Raksta autors: Kurzemnieks.lv
Gadumijas biezpiena kūka un šokolādes trifeles
Šoreiz ieskats „Kurzemnieka” žurnālistes Maijas Jankovskas un korektores Aigas Blumbergas virtuvē.
Gadumijas biezpiena kūka

Maija Jankovska: „Savu biezpiena kūkas recepti izveidoju kā latviskāku atbildi siera kūkām – maskarpones vai rikotas sieru, no kura tās parasti gatavo, es aizvietoju ar mūsu pašu biezpienu, taču paturēju tām raksturīgo pamatni no cepumu drupačām.”


Šokolādes trifeles – našķis kā dāvana

Aiga Blumberga: „Ziemassvētki jau pavadīti, tomēr tuvojas nākamie svētki – gadumija, tāpēc gribēju parādīt, kā pagatavot šokolādes trifeles. Tās var skaisti iesaiņot un ar tām iepriecināt savus mīļos – mēs jau zinām, ka pašu gatavotās dāvaniņas ir tās mīļākās, šoreiz arī gardākās.”

Receptes 27. decembra Kurzemniekā.
Komentāri
ddd
2017. gada 28. decembrī, 12:59
pilnigi piekritu Lasitajam...
lasītājs
2017. gada 27. decembrī, 15:21
Vai tiešām Kurzemnieka redakcija domā, ka lasītajiem dikti interesē ko cep un vāra, kā tamborē un ada viņu darbinieki, kur brauc ekskursijās...... Tāpēc jau arī tur vairs nekas nav ko lasīt....
Novēlu nākošajā gada redakcijas kolektīvam pārdomāt laikraksta saturu, lai tas lasītajiem kļūtu interesantāks. Rakstīt par aktuālam pilsētas tēmām, kas lasītājus interesē. Nelaipojiet pa Pilsētas Domes nolikto laipiņu. Esiet taču žurnālisti ar " lielo burtu".
NU BEIDZOT TAČU MAINIETIES UZ AUGŠU!!!
Pievieno jaunu komentāru: