Jaunā kafejnīca, kas pieder bijušajai kuldīdzniecei Ivetai Ozolniecei, darbosies visu gadu un piedāvās īpašus ēdienus, kā arī Latvijā grauzdētu kafiju. Pašlaik tiek nodarbināti deviņi cilvēki. Darbs te sācies pērn rudenī, kad remontētas nomātās telpas – iepriekš tajās neesot bijusi pat grīda. Tā kā īpašniece jau ilgāku laiku dzīvo Rīgā, ikdienā rūpes par šo vietu uzņēmies pārvaldnieks Klāvs Šlakorcins.
„No konkurences nebaidāmies, jo ar restorāniem pilsētā nekonkurējam.
Mums ir citādāks koncepts – te viss balstīts uz ātrumu un kvalitāti. Orientējamies uz to, lai viesiem nav ilgi jāgaida ne ēdieni, ne dzērieni.
Tiks piedāvāta iespēja tos iegādāties arī līdzi ņemšanai,” saka K.Šlakorcins. Ēdienus gatavo šefpavārs, kuldīdznieks Krists Lauss, kurš ieguvis pieredzi Rīgas restorānos Vincents un Kuk Buk un kafejnīcā La Kanna.
Attēlā:
Jaunajā Kuldīgas kafejnīcā Cafe Tilts klientus sagaida viesmīle Līna Speciusa un barista (kafijas meistars) Ģirts Indriksons.