Vārda dienu svin: Antons, Antis, Antonijs
Ceturtdiena, 2018. gada 18. janvāris, 21:39
-2° C, vēja ātrums 1.5 m/s, A vēja virziens

Vēl viena iespēja pusdienot

2016. gada 12. maijā, 15:33
Raksta autors: Vija Zariņa
Vēl viena iespēja pusdienot
Foto: Aivars Vētrājs
Pēc pusgada pārtraukuma darbu atsākusi kafejnīca Zauers Priedaines krustojumā pie Kuldīgas apkārtceļa.

Tā pieder SIA Dižcildi DUS, izremontētajās telpās to vada kuldīdzniece Larisa Velde, darbā pieņemta arī pavāre Ginta Roķe un viņas palīdze Ieva Austere.

Larisa smaida, ka lielākoties iznākot gatavot krietnas vīru pusdienas: „Deviņdesmit procentu mūsu klientu ir vīrieši. Strādājam darbdienās no 10.00 līdz 17.00, pieņemam arī pieteikumus pa telefonu un maltītes piegādājam. Varam uzklāt arī viesību galdu, sagatavot gaļas vai siera plati.”

Ēdienkarti mainot katru dienu, ko garšīgu te atradīšot gan klasiskās karbonādes cienītājs, gan veģetārietis. Saimniecēm patīkot arī eksperimentēt, tad piedāvājot dažādas kotletes dārzeņu un citās mērcēs, tefteļus. Labu slavu esot iemantojuši kāpostu tīteņi. Kafejnīcā arī cep pīrāgus un maizītes, gatavo saldos un salātus. „Vēlamies klientus piesaistīt ar īstu ēdienu: ja kotletes, tad no tīras gaļas, ja putukrējums, tad no saldā krējuma, nevis sintētisks,” stāsta L.Velde.

Līdztekus Kuldīgas slimnīcas un Sarkanā Krusta ēdnīcai, Kuldīgas rumbai un tehnikuma Eža kažociņam nu ir vēl viena vieta, kur ātri un samērā lēti paēst pusdienas.

 

Attēlā:

Pusdienlaiks SIA Dižcildi DUS kafejnīcā: Māris Šternbergs (priekšplānā) izvēlējies plovu, viņu apkalpo Larisa Velde un Ieva Austere.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru: