Aizvērt

Cep un vāra „Kurzemnieks”

2017. gada 6. decembrī, 07:00
Raksta autors: Kurzemnieks.lv
Cep un vāra „Kurzemnieks”
„Kurzemnieka” redakcijā gluži tāpat kā citos kolektīvos darbiniekiem patīk savstarpēji palielīties ar kulināriem eksperimentiem. Šoreiz ieskats žurnālistu Ivetas Grīniņas un Ingunas Spulenieces virtuvē.
DZĪVOT VEGĀNI – TAS IR JAUTRI

Inguna Spuleniece piedāvā vēgānas receptes, kā pagatavot humusu un bezē bez olām.


SVEICIENS NO PORTUGĀLES

Iveta Grīniņa pēdējo gados no ceļojumiem atved ne tikai skaistas atmiņas un fotogrāfijas, bet arī kādu recepti. No brauciena uz Portugāli viņas ģimenes ēdienkartē uz palikšanu ienākusi menca.

Receptes uzziniet 6. decembra Kurzemniekā vai avīzes e-versijā (nr. 140) mūsu portālā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:



Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: aiga.blumberga@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Kā vērtējat policiju darbu Kuldīgā?
Labi strādā abas policijas.
Labi strādā pašvaldības policija.
Labi strādā Valsts policija.
Neviena nestrādā labi.
Mani tas neskar.
Kurzemnieks Horoskopi