Aizvērt

„Mēģinu un eksperimentēju”

2017. gada 13. decembrī, 04:00
Raksta autors: Kurzemnieks.lv
„Mēģinu un eksperimentēju”
Šoreiz ieskats „Kurzemnieka” reklāmas speciālistes un žurnālistes Intas Jansones virtuvē, kurā tiek gatavota mitrā medus kūka. Recepte 13. decembra „Kurzemniekā” vai avīzes e-versijā (nr. 143) mūsu portālā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:



Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: aiga.blumberga@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Kā vērtējat policiju darbu Kuldīgā?
Labi strādā abas policijas.
Labi strādā pašvaldības policija.
Labi strādā Valsts policija.
Neviena nestrādā labi.
Mani tas neskar.
Kurzemnieks Horoskopi