Aizvērt

Izbaudīja garšas un skaņas

2019. gada 22. maijā, 06:00
Raksta autors: Jolanta Hercenberga
Izbaudīja garšas un skaņas
Foto: Dzintars Leja
Muzeju naktī Alsungā varēja nogaršot rabarberu ēdienus, noklausīties koncertu pils tornī un pie tējnīcas "Sapņotava", konsultēties pie zāļu sievas, apskatīt izstādes un samaisīt savu sāls un garšaugu maisījumu.
Pasākumu organizēja Alsungas tūrisma informācijas un vēsturiskā mantojuma centrs. Tā vadītāja Inga Bredovska stāsta, ka programma bijusi plaša: pils pagalmā etniskās kultūras centra Suiti pārstāve Skaidrīte Nagliņa cienājusi ar rabarberu ēdieniem: klimpām, ievārījumu un pankūkām. Pils tornī uzstājušies mūzikas skolas audzēkņi, rakstniece Dace Priede lasījusi fragmentus no savas grāmatas Kur sarkanas ogas auga. Muzejā bija Sanitas Ābelītes porcelāna darbu izstāde, un katrs varēja pagatavot sāls un garšaugu maisījumu, izvēloties sastāvdaļu proporcijas.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:



Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: aiga.blumberga@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Cik, jūsuprāt, ilgi vajadzētu strādāt vadošā amatā valsts (pašvaldību) iestādē?
Ne vairāk kā 5 gadus.
Ne vairāk kā 10 gadus.
Visu mūžu.
Tas atkarīgs no veselības stāvokļa.
Tas atkarīgs no darbības veida.
Laikam nav nozīmes.
Nezinu.
Kurzemnieks Horoskopi